szolg01

Belsőépítészeti tervezés

Igényfelmérés

A tervezési folyamat alapja az ügyfél részletes igényeinek megismerése.
Személyes találkozás alkalmával felmérem az ügyfél szokásait, életmódját, egyéniségét, majd közösen meghatározzuk a költségvetést és az időkeretet.

Koncepció kialakítása

Miután elemeztem az ügyfél igényeit, bemutatom a bútorok elhelyezkedéséről készült rajzokat, hangulatképeket.
Ezt követi a burkolatok, lámpák, színek, tapéták, anyagok kiválasztása és a beépített bútorok tervei, amely a tökéletes enteriőrt eredményezi. Az egyedi bútorok időtálló szépsége és eredetisége kihangsúlyozza a lakásbelső egyéniségét. Az anyagok és a design aprólékos kiválasztása nyomán olyan bútordarabok születnek, melyek az ügyfél ízlésvilágát és stílusát tükrözik. Amikor kialakul a végső koncepció, akkor kerülnek kidolgozásra a rajzok és készülnek el a 3D látványtervek.

 

Technikai tervezés

Az elfogadott részletes terv után következik a világítási terv, a gépészeti terv és a burkolási terv. Elkészítem a mobil bútorok, lámpák, burkolatok, falszínek, tapéták, szőnyegek, dekorációk konszignációját.

 

szolg02

Kivitelezés lebonyolítása

Az Amethyst Interior-t azzal a céllal hoztam létre, hogy férjemmel egyesítve tapasztalatainkat, egy átfogó szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.
Projektjeink többsége prémium kategóriás luxus ingatlanok kulcsrakész kivitelezése.
Építőipari generálkivitelező cégünkről bővebb információ a következő honlapon található:


Investline Holding Kft
www.investline.hu

Anyagbeszerzés

Minden egyes részlet megvalósításáról a beszállítókkal és szakembereinkkel egyeztetünk, majd árajánlatot kérünk partnereinktől.
Kialakult jó partnerkapcsolataink által ügyfeleink számtalan helyen kedvezményben részesülnek vásárlásaik során.

 

Művezetés

A kivitelezés előtt minden szakember megkapja a szükséges tervet és azt részletesen átbeszéljük. Az építés fázisainak megfelelően rendszeresen ellenőrizzük a kivitelezés terv szerinti megvalósítását, így biztosítjuk az építési munkálatok legjobb minőségét.

szolg03

Kerttervezés

Családi házak belsőépítészeti tervezése során felmerült az igény, hogy a ház stílusához illő teraszt és kertet tervezzek. Egy ház külső megjelenése, akkor lesz igazán összhangban környezetével, ha a kert is reprezentálja a ház stílusjegyét.
A tervezés szempontjai:

    • a környezet és a kert terepadottságai,
    • a család életstílusa, ízlése,
    • a kert használatával szemben támasztott igények.

    Ezt követi a kertépítészeti koncepciót ábrázoló vázlatterv, majd a tervegyeztetés és a végleges kertépítészeti kiviteli terv 3D látványképekkel.

 

 Új építésű lakások

Balatonlelle - eladó új építésű lakások